Info om Stadium
2018-10-03 15:11
Hej allihop, som ni alla vet så har våra beställningar hos Stadium varit en lång följetong i sommar.

Vi har haft ytterligare ett möte med dem om alla de problem som varit kring dessa beställningar. Bland annat har de inte klarat av att leverera i tid (av olika anledningar) samt brustit i sin service på andra sätt. Det har drabbat föreningen men framförallt er som enskilda medlemmar eftersom era beställningar inte levererats under aktuell säsong. I samförstånd med Stadium bestämde vi därför under detta möte att avsluta samarbetet med Stadium och bryta det nuvarande avtalet vi har med dem.

Det betyder för er medlemmar att alla personliga beställningar som både A-laget gjort samt de som blev lagda via ”Stadium-klubbkvällen" är strukna och kommer inte levereras. Varken föreningen eller ni som enskild medlem kommer att betala något för dessa kläder utan Stadium tar den ekonomiska smällen för det. I överenskommelsen under mötet bestämdes att när det gäller matchtröjorna kommer BFF att ha kvar dem samt kläderna som beställts till fotbollsledarna och BFF tar kostnaden för detta.

Vi kommer nu påbörja arbetet med att hitta en ny leverantör som förhoppningsvis ska kunna inte bara leverera i tid utan också ha ett bättre utbud för alla våra verksamheter.

Det har gått väldigt mycket tid och energi på att försöka lösa detta problem under sommaren och hösten men nu har vi äntligen landat i en lösning som vi tror är bäst för er som enskilda medlemmar och även för hela föreningen. Nu lägger vi problemen med Stadium bakom oss och blickar framåt.

// Styrelsen och kansliet

Info om Stadium2018-10-03 15:11