Kallelse extra årsmöte 23 maj 18:30 - nominera till valberedningen!
2021-05-03 16:16

Kallelse till extra årsmöte

Söndagen den 25 april genomförde Byske FF sitt ordinarie årsmöte 2021. Alla årsmöteshandlingar godkändes och styrelseposterna kunde tillsättas. Däremot misslyckades årsmötet med att välja en ny valberedning. Årsmötet beslutade därför att kalla till ett digitalt extra årsmöte söndagen den 23 maj 18:30 med förhoppning om att då kunna välja en ny valberedning. Anmäl dig till det extra årsmötet genom att skicka ett mejl till kansli@byskeff.se senast den 16 maj.

Nominering till ny valberedning

Årsmötet beslutade också att uppdra till den nya styrelsen att informera medlemmarna om att det nu är medlemmarnas uppgift att till det extra årsmötet nominera personer till en ny valberedning. Något kortfattat kan man säga att valberedningens uppgift är att följa styrelsens arbete under året, tillfråga avgående ledamöter om de ställer upp för omval och/eller nominera nya ledamöter inför kommande årsmöte. Valberedningen har med andra ord stort inflytande över styrelsens sammansättning och är därför en av de viktigaste funktionerna i föreningen. Enligt föreningens stadgar ska valberedningen bestå av 3 personer varav en med särskilt ansvar att leda valberedningens arbete. Nominera personer genom att skicka ett mejl med deras namn till kansli@byskeff.se senast den 9 maj 12:00.

Kom och jobba med oss!2021-08-19 10:21
Isbanan är stängd2020-12-14 14:48