Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Byske Fritidsförening
Tack för den här omgången!
2018-06-27
Vi har idag haft sista träningen för vårsäsongen. Det blir träningsfritt i cirka en månad innan vi drar igång nästa omgång. Vi vill passa på att tacka alla barn och föräldrar för deltagande och engagemang både på och bredvid planen. Under säsongen har barnen haft totalt tre matcher, en borta och två hemma. Barnen i både hemmalag och bortalag har spelat med stor glädje och kämpat bra, alla på och bredvid planen har haft gott och sportsligt uppträdande vilket är väldigt glädjande. Byske blev segrare i alla tre matcher under våren vilket också är roligt. Bra jobbat! 

Nu är det som sagt träningsledigt, höstsäsongen drar igång med en kickstart vecka 31. Första träningen efter uppehållet blir måndag 30 juli. 

Vi bjuder även in till en liten kick off första helgen i augusti. Lördag och söndag (4-5/8) mellan 9-12 är barnen välkomna på fotbollsdagar. Vi varvar träning med lekar och annat kul. I samband med avslutningen på söndagen är alla föräldrar inbjudna till ett kort föräldramöte med information inför höstens matcher mm. När mötet är klart avrundar vi med en liten match mellan barn och föräldrar. 

Mer info om fotbollsdagarna kommer när det närmar sig :)

/ Ledarna