Angående fotbollssäsongen 2019 Byske FF
2019-04-04 16:27
Inför fotbollssäsongen 2019 har tränare och lagledare tillsammans med fotbollens Verksamhetsgrupp och Byske FF suttit ner och diskuterat frågan kring lagindelningen för pojklagen. Vi har i dagsläget 2 lag där pojkar födda 2011-2007 skall delas in. Vi vet att det var diskussion kring indelningen i dessa lag men vi har försökt se till att göra dessa två lag så jämna som möjligt sett till storlek och ålder. Vi är också medvetna om att det sagts att man skall spela varannan säsong som äldre åldersgrupp och varannan som yngre. Dock kan så endast ske när detta är möjligt. Det som blev bestämt och som samtliga tränare var eniga om var den bästa uppdelningen blev följande:

Pojkar 07-09 och Pojkar 10-11. Detta ger oss två grupper ungefär lika stora samt att åldersfördelningen inte blir alltför stor.
Detta är också i enlighet med stadgarna om att Byske FF skall bedriva idrottslig verksamhet för så många barn som möjligt och vi känner att utifrån detta beslut ges alla möjlighet att delta på så lika villkor som möjligt.

Mvh Byske Fritidsförening