SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Byske Fritidsförening

Förändring av träningstider
2019-10-16 10:56

Vi har arbetat stenhårt för att få bättre träningstider och för att slippa de långa resorna till Boliden. Vi är glada att meddela att vi har lyckats med detta!


Från och med vecka 43, dvs söndag 27 oktober, har vi en fast träningstid i Skellefteå. Vi kommer att träna 12.15 i B-hallen och den tiden delas med TKH. Vid särskilda arrangemang får vi dock acceptera att tiden kan flyttas men det är samma premisser för alla lag. Vi vet redan nu att vecka 44, novemberlovet, kommer att innebära en förändring men riktigt hur det blir vet vi inte i skrivande stund. Det kommer att meddelas direkt vi fått besked.


Den här veckans söndagsträning blir i Boliden, den gick inte att ändra.


Vi har också fått löfte om att få en träningstid för U9  i Skellefteå under veckorna men den blir inte fast utan fördelas eftersom. Där kan vi även dela tid med KAIF eller Lejon. Men det ser vi inte som ett problem. :) Vi har ännu inte fått besked om tid men så snart vi vet så skickas information ut.


Så framöver kommer det att bli två isträningar för U9 i veckan. Kalendern uppdateras med nya helgtiden samt löpande när det gäller veckotiderna.


/Ledarna