Kompensation klubbkläder
2020-10-06 16:38

Hej alla ni som beställt klubbkläder!

TeamSportia har som utlovat nu gett oss en kompensation för den försening som uppstod med våra klubbkläder. Ni som fått bekymmer orsakade av att klubbkläderna var sena och vill nyttja er kompensation, behöver besöka TeamSportias butik och uppvisa kvittot – så kompenseras ni med ett presentkort i butiken motsvarande 20% av beloppet ni betalat för kläderna. Om ni saknar kvittot så fungerar det också med ett utdrag från Sportklubben (din medlemssida om du är medlem hos Team Sportia) eller ett kontoutdrag från din bank som styrker din betalning.

Vi vill också be er som ännu inte hämtat ut era klubbkläder om att göra det. Då kan ni också plocka ut er kompensation direkt på plats.

Om du har frågor eller funderingar gällande detta, så kontakta Marina på kansliet (mail: kansli@byskeff.se eller telefon 0738-35 40 16)

Hälsningar /Byske FF’s styrelse

Påminnelse2020-05-19 11:30