SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Byske Fritidsförening

Viktigt !!!
2020-05-27 13:08
Förtydligande från föreningen gällande riktlinjer i och med Coronaviruset

 

Byske FF följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Västerbottens Fotbollsförbund, för att minska smittspridningen av Coronaviruset. Folkhälsomyndighetens rekommendationer inleds med att det är viktigt för hälsan att röra på sig och fotbollsförbundet skriver att "Idrotten kanske aldrig har varit viktigare än nu". 

 

I och med det och med förbudet mot folksamlingar med fler än 50 personer så uppmanas föräldrar och ledare i Byske FF att gemensamt ansvara för att:

 

• Hålla nere antalet åskådare på matcher och träningar till så litet antal som bara är möjligt. Rekommendationen är att spela helt utan publik. Sen är det förståeligt att det i vissa fall kan behövas att förälder/vårdnadshavare finns på plats som stöd till sitt barn. 
• De föräldrar som skjutsar till bortamatcher förväntas hålla sig kring planen och inte besöka affärer eller liknande på besöksorten. 
• Varje enskild individ som finns vid spelplanen uppmanas att följa rekommendationerna med att hålla avstånd till varandra, tvätta händer noggrant och såklart hålla sig hemma ifall man inte är helt frisk. 

 

Vi uppmanar också till följsamhet till dessa rekommendationer:

 

• Ingen fikaförsäljning sker
• Undvik trängsel i bilar vid resor
• Minimera användandet av omklädningsrum genom att komma ombytta till matcher och sträva efter att hålla genomgångar utomhus
• Undvik handhälsning mellan spelare, lagkaptener och domare
• Dela inte vattenflaska med någon annan

 

På samma sätt som vi i Byske FF tar ansvar för att följa rekommendationerna ovan, så ska ni också vid matchinbjudan påminna gästande lag om gällande förhållningsregler.

 

OBS! Denna viktiga information förväntar vi oss att ni ledare/lagledare delar med er av till samtliga föräldrar och vårdnadshavare som har barn aktiva inom fotbollen i Byske FF. Informationen gäller tills vidare.

 

Nu ser vi fram emot seriestart och en rolig fotbollssäsong!

 

/Byske FF’s styrelse och kansli, 2020-05-17


Nyhetsarkiv
!!! Försäljning !!!2021-05-12 19:57
Viktigt !!!2020-05-27 13:08
Söndag 31/5 2020-05-27 09:39
Seriestart 24/52020-05-18 11:36