SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Byske Fritidsförening
Våra verksamheter

I föreningen idag bedrivs verksamhet inom följande idrotter: 
Fotboll
Futsal
Innebandy 

Ishockey
Sim
Tennis

Men som namnet på föreningen hintar om så kan man även starta och bedriva andra typer av verksamheter som inte är kopplade till idrott. Är man intresserad av att starta upp någon typ av verksamhet inom vår förening så kontakta vårt kansli eller någon ur styrelsen, kontakt hittar ni under fliken kontakt. 

Om klubben

Byske Fritidsförening är en ny förening i Byske som ombildades 2017 efter en sammanslagning av föreningarna Byske IF, IK vargarna Byske och Byske Sim. Efter sammanslagningen så fortsätter den nya föreningen att bedriva verksamheterna från de gamla. Vi erbjuder i dagsläget Fotboll, Futsal, Innebandy, Ishockey, Sim och Tennis.

 

Byske Fritidsförening är en förening som ska verka för att erbjuda fritidsaktiviteter till alla som är intresserade i Byske, vi har i dagsläget enbart idrotter men vi tar gärna emot medlemmar som vill starta upp någon annan typ av verksamhet hos oss. Är du intresserad av att starta upp någon verksamhet eller har någon annan fundering så kontakta vårat kansli på e-mail kansli@byskeff.se