Kostnader för 2020
För att delta i våra verksamheter behöver du bli medlem i Byske Fritidsförening. Medlemsavgiften är för närvarande 100:- för en enskild medlem, eller 200:- för en familj.

Du betalar även en deltagaravgift/säsong för den verksamhet du deltar i. För barn och ungdomar är deltagaravgiften för närvarande 300:-/säsong och verksamhet. Du betalar fullt pris för de två första verksamheterna som barnet/ungdomen deltar i, sedan ingen mer deltagaravgift - alltså högst 600:-/barn och år. För vuxna är deltagaravgiften 300:-/säsong och verksamhet för motionsidrotter och 500:-/säsong och verksamhet för idrotter i seriespel.

Om du har funderingar kring våra kostnader är du alltid välkommen att vända dig till kansliet med dessa. Kontaktinformation hittar du under fliken "KONTAKT" ovan.