Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Byske Fritidsförening
BYSKE FRITIDSFÖRENING
Välkommen till vår nya hemsida. På denna sida hittar du info om vår förening, våra lag och verksamheter. 
I flikarna hittar du lagets egna sidor samt kontaktinfo till kansli och styrelse. 

OBS, sidan är under uppbyggnad så info kan saknas eller vara felaktig. Saknas något eller hittar ni fel kontakta kansliet på kansli@byskeff.se 

Nu startar vår hockeyskola!
2020-09-25 14:38
Är ditt barn sugen på att spela ishockey? Nu startar vår hockeyskola! Du som bor i Byske med omnejd och är vårdnadshavare till ett barn född 2013-2015 har nyligen fått ett brev från oss i din postlåda med en inbjudan att delta i Tre Kronors Hockeyskola i Byske. Du är välkommen oavsett bakgrund eller skridskokunskap för att prova på hur det är ute på isen! 

Vi tränar i B-hallen på Skellefteå Kraft Arena, lördagar 11:15-12:30 med start lördag 3/10. När vi får is på hockeyplanen i Byske flyttar vi över våra träningar dit. Du behöver ha hjälm, halsskydd och skridskor. Det är också rekommenderat att ha knäskydd och armbågsskydd, men det är inget krav. Vi söker även fler föräldrar som vill hjälpa till som ledare! Är du nyfiken på detta, så klicka i rutan i slutet av anmälan så kontaktar vi dig! 
Läs mer och anmäl dig på: trekronorshockeyskola.se/byskeff. 
Hjärtligt välkommen med din anmälan!
Kom och simma med oss!
2020-09-21 08:51
Vi är ett glatt gäng från Byske FF som simtränar i Byske badhus, och vi vill gärna bli fler! Vi kommer att dra igång en ny säsong för dig som är född 2009-2014 söndag 27/9 klockan 10:00-11:00 med ett "prova-på-tillfälle" och informationsträff, dit både du som är ny deltagare och du som tidigare deltagit i simgrupp B och C är hjärtligt välkommen! Det är önskvärt om även du som vårdnadshavare kommer till första träffen.

När? Söndag 27/10 klockan 10:00-11:00
Var? Byske badhus
Hur? Du som deltar i simningen byter om i badhusets omklädningsrum, innan vi ses vid bassängen
Kostnad? Att delta i vår simverksamhet kostar 300:-/säsong. Du behöver också vara medlem i Byske Fritidsförening, vilket kostar 100:-/kalenderår (eller 200:- för en familj). Om du deltar i flera av Byske FFs verksamheter betalar du aldrig mer än två deltagaravgifter under samma år (alltså högst 600:- i deltagaravgifter/år).
Frågor? Kontakta Marina på Byske FFs kansli via mail kansli@byskeff.se eller telefon 0738-35 40 16.

Välkommen till simsäsongen 2020/2021!
Bytardag för vintersport och inomhussport 26/9
2020-09-19 09:43
Byske FF ishockey anordnar en bytardag för utrustning inom vintersport och inomhussport. 

Den som vill sälja utrustning märker sakerna med namn och mobilnummer på frystejp. 

Inlämning görs till kansliet fredag 25/9 mellan 18-20

Bytardagen hålls på kansliet (vid hockeyplanen) och har öppet lördag 26/9 mellan 10-14. 

Betalning görs gärna med swish men går även lösa kontant. 

Saker som inte blivit sålda och ev kontanter hämtas lördag 26/9  mellan 14.30-15.30.

Om det finns saker som ni inte vill ha tillbaka om de blir osålda kan de märkas med en stjärna. Då skänks de till lämplig verksamhet. 

Inga avgifter, alla pengar går direkt till säljarna. 

Välkomna att både sälja och handla! 😄

Byske FF hockey
Fotbollslek för barn födda -14
2020-08-12 11:12
Nu på söndag 18.00 börjar fotbollslek för barn födda 2014. Vi träffas på Gullringsplan vid Moravallen och varvar lite bollspel med lekar. 

Aktiviteten drivs ideellt av föräldrar och är en prova-på-verksamhet, det är därför inget krav på medlemskap i föreningen. 

Vi välkomnar både lek- och spelsugna barn och föräldrar som kan tänka sig att hjälpa till. Ju fler vi blir, desto roligare. :) 

Välkomna! 
Förtydligande från föreningen gällande riktlinjer i och med Coronaviruset
2020-05-18 13:55

Byske FF följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Västerbottens Fotbollsförbund, för att minska smittspridningen av Coronaviruset. Folkhälsomyndighetens rekommendationer inleds med att det är viktigt för hälsan att röra på sig och fotbollsförbundet skriver att "Idrotten kanske aldrig har varit viktigare än nu". 

 

I och med det och med förbudet mot folksamlingar med fler än 50 personer så uppmanas föräldrar och ledare i Byske FF att gemensamt ansvara för att:

 

·       Hålla nere antalet åskådare på matcher och träningar till så litet antal som bara är möjligt. Rekommendationen är att spela helt utan publik. Sen är det förståeligt att det i vissa fall kan behövas att förälder/vårdnadshavare finns på plats som stöd till sitt barn.

·       De föräldrar som skjutsar till bortamatcher förväntas hålla sig kring planen och inte besöka affärer eller liknande på besöksorten.

·       Varje enskild individ som finns vid spelplanen uppmanas att följa rekommendationerna med att hålla avstånd till varandra, tvätta händer noggrant och såklart hålla sig hemma ifall man inte är helt frisk.

 

Vi uppmanar också till följsamhet till dessa rekommendationer:

 

·       Ingen fikaförsäljning sker

·       Undvik trängsel i bilar vid resor

·       Minimera användandet av omklädningsrum genom att komma ombytta till matcher och sträva efter att hålla genomgångar utomhus

·       Undvik handhälsning mellan spelare, lagkaptener och domare

·       Dela inte vattenflaska med någon annan

 

På samma sätt som vi i Byske FF tar ansvar för att följa rekommendationerna ovan, så ska ni också vid matchinbjudan påminna gästande lag om gällande förhållningsregler.

 

OBS! Denna viktiga information förväntar vi oss att ni ledare/lagledare delar med er av till samtliga föräldrar och vårdnadshavare som har barn aktiva inom fotbollen i Byske FF. Informationen gäller tills vidare.

 

Nu ser vi fram emot seriestart och en rolig fotbollssäsong!

 

/Byske FF’s styrelse och kansli, 2020-05-15

 

Nyheter från våra lag