Bli medlem i Byske Fritidsförening
BYSKE FRITIDSFÖRENING
Hej och varmt välkommen hem till Byske FF!

Här hittar du vårt nyhetsflöde, information om föreningen, kontaktuppgifter till vårt kansli och vår styrelse, lagsidor för respektive grupp, viktiga dokument och en kalender fullspäckad med träningstider och matchtider.

Vill du bli medlem i Byske FF? Klicka på den röda knappen med texten "BLI MEDLEM" och följ instruktionerna. Ladda därefter gärna hem Sportadmin Medlemsapp till din telefon, så blir det superenkelt för dig att hantera ditt medlemskap hos oss.

Följ oss gärna även på Facebook! Du hittar länk till vår Facebooksida här intill.
Ledarträff lördag 8 juni 10:00-14:30
2024-05-22 09:49

Föreningens ideella ledare är otroligt värdefulla! Utan ideellt arbete stannar vår förening. Vi satsar på kompetensutveckling för våra ledare tillsammans med RF-SISU och kommer under vår ledarträff den 8 juni bl.a. att beröra: Vad gör Byske FF och varför? Hur kan RF-SISU vara ett stöd för oss? Vad innebär föreningens värdegrund för mig och min grupp och hur kan den stärka mig som ledare? Hur kan vi arbeta förebyggande mot att personer far illa i vår verksamhet, och vad gör jag vid oro för en individ?

Under dagen ges flera tillfällen för erfarenhetsutbyte och diskussioner, och dina tankar och idéer blir en viktig del i vårt fortsatta föreningsarbete. Vi ses på Föreningshuset Gullringen 10:00-13:00 och avslutar därefter med en härlig vårlunch på Byske Gästgiveri.

Du som är ideell ledare hos oss: Anmäl dig till träffen via mail: kansli@byskeff.se senast söndag 26/5. Kom ihåg att ange ev. specialkost.

Varmt välkommen till en fin och utvecklande dag tillsammans!

Ikväll är det seriepremiär för Byske FF i Dam div 3!
2024-05-07 11:37

Seriepremiär för Byske FF i Dam div 3 ikväll! Känn kärleken från hembygden, även om matchen spelas på bortaplan!

Fotbollsträningarna är igång på konstgräset
2024-05-07 11:36

Äntligen spelar vi fotboll utomhus! Alla fotbollsträningar har nu dragit igång på konstgräset och i går spelades säsongens första fotbollsmatch. Sa vi "äntligen"? Äh, vi säger det igen: ÄNTLIGEN!

Årsmöteshandlingar tillgängliga
2024-04-21 15:32

Nu är det en vecka kvar till föreningens årsmöte 28/4 klockan 19:00 på Föreningshuset Gullringen!

Årsmöteshandlingar finns nu att läsa på byskeff.se, under fliken ”Dokument”: https://byskeif.sportadmin.se/dokument/?ID=227866

Handlingarna finns även utskrivna i pappersformat om du hellre föredrar att läsa dem så, och är tillgängliga på föreningens kansli på Föreningshuset Gullringen, Fabriksgatan 30, 934 52 Byske. Se kansliets öppettider på byskeff.se, hör av dig och avtala tid tid för att vara säker på att vi är på plats.

Om du vill delta men inte har anmält dig än, så gör det senast idag (söndag 21/4) genom att maila till kansli@byskeff.se – kom ihåg att uppge eventuell matallergi.

Bästa hälsningar /Byske Fritidsförenings styrelse och kansli

Handla PolarPärlan hos ICA Byske och stötta Byske FF!
2024-04-17 16:01

När du köper PolarPärlan på ICA Supermarket Byske under vecka 15-17, så går 2 kronor per såld förpackning till Byske FF!

Vilken bra grej, va? Du kan bjuda dig själv eller någon du tycker om på en riktigt god macka, och göra gott för föreningslivet samtidigt!

Stort tack till dig som handlar, till ICA Supermarket Byske och till Polarbröd, för att ni är så fina kompisar.

Ladda ner medlemsappen!
Pojkar 14-16 Fotboll, 20/06 10:37