Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Byske Fritidsförening
BYSKE FRITIDSFÖRENING
Välkommen till vår nya hemsida. På denna sida hittar du info om vår förening, våra lag och verksamheter. 
I flikarna hittar du lagets egna sidor samt kontaktinfo till kansli och styrelse. 

OBS, sidan är under uppbyggnad så info kan saknas eller vara felaktig. Saknas något eller hittar ni fel kontakta kansliet på kansli@byskeff.se 

Info från kansliet
2020-03-18 10:49
Hej alla
Jag har fått en ordentlig förkylning så jag jobbar tills vidare hemma
Föreningsförsäljningen är förlängd till på måndag  23/3
Jag går att nå på föreningstelefonen 073-8354016 stor del av dagen Om jag inte svarar så lämna meddelade så ringer jag upp
Annars skicka E-post till kansli@byskeff.se
//Gösta  
Föreningen följer de rekommendationer som finns om Corona
2020-03-18 08:10
Byske Fritidsförening följer Riksidrottsförbundets och Folkhälsomyndighetens råd vid sidan av de beslut som fattas av respektive specialidrottsförbund gällande tävlingsverksamheten.

Det innebär att vi tills vidare inte inför några generella begränsningar för den egna träningsverksamheten. Naturligtvis äger varje träningsgrupp och individ rätt att fatta egna beslut om att avstå från fortsatt träning.

Vi uppmanar dock alla medlemmar att tänka på och följa allmänna råd kring smittspridning och föregå med gott exempel. Vid symptom på förkylning enligt Folkhälsomyndighetens allmänna råd så stannar man hemma från gruppträning. 
Kallelse till årsmöte
2020-03-15 19:44
Styrelsen för Byske Fritidsförening bjuder in till årsmöte på Föreningshuset Gullringen söndag den 26 april kl. 18.00

Handlingar inför årsmötet finns att hämta på kansliet en vecka innan mötet för den som vill ta del av dem i förväg. 

Vi bjuder på smörgåstårta och kaffe/te. 

Varmt välkomna! 

Styrelsen
Aktuellt just nu - deltagaravgifter och försäljning
2020-03-02 10:43
Nu har deltagaravgifterna för vinterns aktiviteter skickats ut, de kommer till den mailadress som är registrerad i Sportadmin. Ifall du inte hittar din faktura eller har andra frågor så hör av dig till kansliet. 

Eftersom klubben vill kunna hålla rätt låga medlems- och deltagaravgifter så är klubbförsäljning en viktig inkomstkälla. Därför har nu vårvinterns försäljning dragit igång med försäljning av Newbody och Spicydream och alla deltagare måste sälja från dessa. Katalogerna finns på kansliet och det finns länkar för de olika verksamheterna. Ifall du har frågor eller inte fått information av lagledare eller tränare angående försäljningen så ta kontakt med dem. Säljstopp är 19 mars. 


Dags att lämna in motioner till årsmötet
2020-01-16 13:11
Motioner till årsmötet ska vara inlämnade 31 januari. Datum och tid för årsmöte kommer att utlysas senast två veckor innan mötet äger rum.


Nyheter från våra lag