SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Byske Fritidsförening
BYSKE FRITIDSFÖRENING
Välkommen till vår nya hemsida. På denna sida hittar du info om vår förening, våra lag och verksamheter. 
I flikarna hittar du lagets egna sidor samt kontaktinfo till kansli och styrelse. 

OBS, sidan är under uppbyggnad så info kan saknas eller vara felaktig. Saknas något eller hittar ni fel kontakta kansliet på kansli@byskeff.se 

Kom och jobba med oss!
2021-08-19 10:21

Vi söker ny föreningsadministratör/vaktmästare!

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25027860

Aktuell information om Coronapandemin och vår verksamhet
2021-08-19 10:19

Coronapandemin pågår fortfarande och här kan du hitta information om hur vår verksamhet just nu påverkas av gällande lagar och restriktioner.

 

Sammanfattning av nuläget utifrån förändringar som trätt i kraft 1 juli respektive 15 juli:

  • De idrottsspecifika restriktionerna har tagits bort
  • Idrottsföreningar och utövare ska fortsatt vidta åtgärder för att undvika smittspridning av covid-19 beaktande Folkhälsomyndighetens allmänna råd (det innebär bland annat att stanna hemma vid symtom på covid-19, tvätta händerna ofta och noggrannt eller använda handdesinfektion, hålla avstånd till andra människor och undvika trängsel)
  • Nya, lättade, publikbegränsningar gäller (600 åskådare tillåts vid utomhustävlingar utan anvisade sittplatser)

Riksidrottsförbundets aktuella information: https://www.rfsisu.se/vasterbotten/Nyheter/Egnanyheter/smittspridningavcoronavirusetvadkanborforeningengora/ Svenska Fotbollförbundets aktuella information: https://www.svenskfotboll.se/4a07d0/globalassets/svff/bilderblock/arkiv/2021/2107/svensk-fotbolls-verksamhet-under-corona---beslut-riktlinjer-och-rad-2021.07.15-v.-2.pdf Svenska Ishockeyförbundets aktuella information: https://www.swehockey.se/Covid-19

 

Svenska Innebandyförbundets aktuella information:

https://www.innebandy.se/tavling/aktuell-information-om-covid-19/

 

Information om hur Coronapandemin påverkar Skellefteå kommuns lokaler och verksamheter: https://www.skelleftea.se/coronavirus/information-med-anledning-av-sjukdomen-covid-19

 

 

 

Vad gäller om du eller någon i ditt hushåll insjuknar i Covid-19? Vi hänvisar dig till att följa de råd och restriktioner du får från sjukvården. Folkhälsomyndighetens riktlinje som du kan läsa mer om på denna länk: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/om-du-eller-nagon-i-familjen-har-blivit-sjuk/

 

____________________________________________________________________________________________________

All information i detta inlägg baseras på den information som finns i skrivande stund. Det kan komma att ske förändringar och tillägg, ibland med mycket kort varsel. Vi ber er alla att vara uppmärksamma och ta del av den information som Folkhälsomyndigheten och Region Västerbotten kommunicerar, och från föreningens sida uppdaterar vi er så snart vi kan kring vad som gäller för våra verksamheter. 

Tillsammans tar vi vårt samhällsansvar och gör vårt bästa för att minimera smittspridning!

 

Läs gärna mer genom att följa dessa länkar:

 

Folkhälsomyndigheten: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

 

1177 Vårdguiden:  https://www.1177.se/Vasterbotten/sjukdomar--besvar/lungor-och-luftvagar/inflammation-och-infektion-ilungor-och-luftror/om-covid-19--coronavirus/skarpta-rad-i-vasterbottens-lan/

 

Samlad kunskap från Folkhälsomyndigheten om smittspridning av Covid-19 i lagsporter (fokus på ishockey): https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/l/lagsporter-och-covid-19--fokus-pa-ishockey/

 

 
Inställt: Extra årsmöte 23 maj
2021-05-18 12:18

Det extra årsmöte som planerades att hållas söndag 23 maj klockan 18:30 är inställt, eftersom inga nomineringar inkommit till posterna i valberedningen. Styrelsen behandlar frågan på nästa styrelsemöte.

 

Kan du tänka dig att vara en del av valberedningen? Eller känner du till någon som skulle passa bra? Nominera dig själv eller någon annan genom att maila till kansliet: kansli@byskeff.se så snart som möjligt!

 

Vi behöver alltså tre personer som kan tänka sig utgöra Byske FFs valberedning under kommande år. Deras uppgift beskrivs här kortfattat: Följa styrelsens arbete under året, tillfråga avgående ledamöter i styrelsen om de ställer upp för omval och/eller nominera nya ledamöter inför kommande årsmöte. Valberedningen har alltså stort inflytande över styrelsens sammansättning och är därför en av de viktigaste funktionerna i föreningen. En av de tre personerna har särskilt ansvar att leda valberedningens arbete. 

Vill du hjälpa till att leda dansgrupper i Byske?
2021-05-10 11:25

En grupp dansledare undersöker just nu möjligheten att starta dans för barn 3-12 år i Byske, genom oss i Byske FF! Det vore ett fantastiskt tillskott bland våra fritidsaktiviteter och sannolikt skulle det locka många barn att skaka loss till musik! De behöver dock förstärkning av vuxna som kan tänka sig att hjälpa till i någon form - finnas på plats och hjälpa till med gruppen. Lockar det dig? Eller kan du tänka dig att ställa upp, för att dina barn ska ha möjlighet att dansa? Hör av dig till Linnea, Mican eller Julia så får du veta mer!

Kallelse extra årsmöte 23 maj 18:30 - nominera till valberedningen!
2021-05-03 16:16

Kallelse till extra årsmöte

Söndagen den 25 april genomförde Byske FF sitt ordinarie årsmöte 2021. Alla årsmöteshandlingar godkändes och styrelseposterna kunde tillsättas. Däremot misslyckades årsmötet med att välja en ny valberedning. Årsmötet beslutade därför att kalla till ett digitalt extra årsmöte söndagen den 23 maj 18:30 med förhoppning om att då kunna välja en ny valberedning. Anmäl dig till det extra årsmötet genom att skicka ett mejl till kansli@byskeff.se senast den 16 maj. 

 

Nominering till ny valberedning

Årsmötet beslutade också att uppdra till den nya styrelsen att informera medlemmarna om att det nu är medlemmarnas uppgift att till det extra årsmötet nominera personer till en ny valberedning. Något kortfattat kan man säga att valberedningens uppgift är att följa styrelsens arbete under året, tillfråga avgående ledamöter om de ställer upp för omval och/eller nominera nya ledamöter inför kommande årsmöte. Valberedningen har med andra ord stort inflytande över styrelsens sammansättning och är därför en av de viktigaste funktionerna i föreningen. Enligt föreningens stadgar ska valberedningen bestå av 3 personer varav en med särskilt ansvar att leda valberedningens arbete. Nominera personer genom att skicka ett mejl med deras namn till kansli@byskeff.se senast den 9 maj 12:00.

Nyheter från våra lag
Pojkar 12-13 Fotboll, 12/05 19:57 
Flickor 07-08 Fotboll, 30/04 10:25 
Pojkar 14 Innebandy, 15/11 18:53 
Flickor 07-08 Fotboll, 06/10 16:38 
U11 Ishockey, 24/09 14:12