BYSKE FRITIDSFÖRENING
Välkommen till vår nya hemsida. På denna sida hittar du info om vår förening, våra lag och verksamheter.
I flikarna hittar du lagets egna sidor samt kontaktinfo till kansli och styrelse.

OBS, sidan är under uppbyggnad så info kan saknas eller vara felaktig. Saknas något eller hittar ni fel kontakta kansliet på kansli@byskeff.se

Påminnelse: Nominera till valberedningen!
2021-05-10 11:51

Söndag 23 maj klockan 18:30 håller vi ett extra årsmöte för att utse en valberedning för kommande år - men vi saknar nomineringar till posterna!

Vi behöver alltså tre personer som kan tänka sig utgöra Byske FFs valberedning under kommande år. Deras uppgift beskrivs här kortfattat: Följa styrelsens arbete under året, tillfråga avgående ledamöter i styrelsen om de ställer upp för omval och/eller nominera nya ledamöter inför kommande årsmöte. Valberedningen har alltså stort inflytande över styrelsens sammansättning och är därför en av de viktigaste funktionerna i föreningen. En av de tre personerna har särskilt ansvar att leda valberedningens arbete. Kan du tänka dig att vara en del av valberedningen? Eller känner du till någon som skulle passa bra? Nominera dig själv eller någon annan genom att maila till kansliet kansli@byskeff.se senast söndag 16 maj!

Vill du delta vid det extra årsmötet? Anmäl dig genom att maila till kansli@byskeff.se senast 16 maj.

Vill du hjälpa till att leda dansgrupper i Byske?
2021-05-10 11:25

En grupp dansledare undersöker just nu möjligheten att starta dans för barn 3-12 år i Byske, genom oss i Byske FF! Det vore ett fantastiskt tillskott bland våra fritidsaktiviteter och sannolikt skulle det locka många barn att skaka loss till musik! De behöver dock förstärkning av vuxna som kan tänka sig att hjälpa till i någon form - finnas på plats och hjälpa till med gruppen. Lockar det dig? Eller kan du tänka dig att ställa upp, för att dina barn ska ha möjlighet att dansa? Hör av dig till Linnea, Mican eller Julia så får du veta mer!

Kallelse extra årsmöte 23 maj 18:30 - nominera till valberedningen!
2021-05-03 16:16

Kallelse till extra årsmöte

Söndagen den 25 april genomförde Byske FF sitt ordinarie årsmöte 2021. Alla årsmöteshandlingar godkändes och styrelseposterna kunde tillsättas. Däremot misslyckades årsmötet med att välja en ny valberedning. Årsmötet beslutade därför att kalla till ett digitalt extra årsmöte söndagen den 23 maj 18:30 med förhoppning om att då kunna välja en ny valberedning. Anmäl dig till det extra årsmötet genom att skicka ett mejl till kansli@byskeff.se senast den 16 maj.

Nominering till ny valberedning

Årsmötet beslutade också att uppdra till den nya styrelsen att informera medlemmarna om att det nu är medlemmarnas uppgift att till det extra årsmötet nominera personer till en ny valberedning. Något kortfattat kan man säga att valberedningens uppgift är att följa styrelsens arbete under året, tillfråga avgående ledamöter om de ställer upp för omval och/eller nominera nya ledamöter inför kommande årsmöte. Valberedningen har med andra ord stort inflytande över styrelsens sammansättning och är därför en av de viktigaste funktionerna i föreningen. Enligt föreningens stadgar ska valberedningen bestå av 3 personer varav en med särskilt ansvar att leda valberedningens arbete. Nominera personer genom att skicka ett mejl med deras namn till kansli@byskeff.se senast den 9 maj 12:00.

Årsmöte 25 april 18:30 via Teams
2021-04-08 17:56

Byske Fritidsförening kallar till årsmöte söndag 25/4 2021 klockan 18:30. På grund av rådande pandemi kommer årsmötet att ske digitalt via Teams.

Vill du delta? Anmäl ditt deltagande till vår kanslist Marina genom att maila till kansli@byskeff.se eller ringa/smsa till 0738-35 40 16. Inbjudan med dagordning, möteslänk och årsmöteshandlingar kommer att mailas ut till dig som anmält dig, så kom ihåg att uppge både ditt namn och din mailadress när du anmäler dig.

Årsmöteshandlingarna finns tillgängliga i pappersformat på kansliet intill hockeyplanen, och i digitalt format för dig som önskar - maila då till kansliet enligt instruktionen ovan. Du som anmäler dig till årsmötet kommer att få årsmöteshandlingarna utskickade i digitalt format före mötet.

Välkommen!

Pojkar 12-13 Fotboll, 12/05 19:57