BYSKE FRITIDSFÖRENING
Välkommen till vår nya hemsida. På denna sida hittar du info om vår förening, våra lag och verksamheter.
I flikarna hittar du lagets egna sidor samt kontaktinfo till kansli och styrelse.

OBS, sidan är under uppbyggnad så info kan saknas eller vara felaktig. Saknas något eller hittar ni fel kontakta kansliet på kansli@byskeff.se

Semester på kansliet
2020-06-29 15:45
Kansliet är semesterstängt 20200701 - 20200810
Under denna tid kan man skicka E-post till kansli@byskeff.se  Den adressen kollas regelbundet men inte varje dag

Trevlig sommar till er alla

Gösta och Marina

Förtydligande från föreningen gällande riktlinjer i och med Coronaviruset
2020-05-18 13:55

Byske FF följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Västerbottens Fotbollsförbund, för att minska smittspridningen av Coronaviruset. Folkhälsomyndighetens rekommendationer inleds med att det är viktigt för hälsan att röra på sig och fotbollsförbundet skriver att "Idrotten kanske aldrig har varit viktigare än nu".

I och med det och med förbudet mot folksamlingar med fler än 50 personer så uppmanas föräldrar och ledare i Byske FF att gemensamt ansvara för att:

·       Hålla nere antalet åskådare på matcher och träningar till så litet antal som bara är möjligt. Rekommendationen är att spela helt utan publik. Sen är det förståeligt att det i vissa fall kan behövas att förälder/vårdnadshavare finns på plats som stöd till sitt barn.

·       De föräldrar som skjutsar till bortamatcher förväntas hålla sig kring planen och inte besöka affärer eller liknande på besöksorten.

·       Varje enskild individ som finns vid spelplanen uppmanas att följa rekommendationerna med att hålla avstånd till varandra, tvätta händer noggrant och såklart hålla sig hemma ifall man inte är helt frisk.

Vi uppmanar också till följsamhet till dessa rekommendationer:

·       Ingen fikaförsäljning sker

·       Undvik trängsel i bilar vid resor

·       Minimera användandet av omklädningsrum genom att komma ombytta till matcher och sträva efter att hålla genomgångar utomhus

·       Undvik handhälsning mellan spelare, lagkaptener och domare

·       Dela inte vattenflaska med någon annan

På samma sätt som vi i Byske FF tar ansvar för att följa rekommendationerna ovan, så ska ni också vid matchinbjudan påminna gästande lag om gällande förhållningsregler.

OBS! Denna viktiga information förväntar vi oss att ni ledare/lagledare delar med er av till samtliga föräldrar och vårdnadshavare som har barn aktiva inom fotbollen i Byske FF. Informationen gäller tills vidare.

Nu ser vi fram emot seriestart och en rolig fotbollssäsong!

/Byske FF’s styrelse och kansli, 2020-05-15

Föreningen följer de rekommendationer som finns om Corona
2020-03-18 08:10
Byske Fritidsförening följer Riksidrottsförbundets och Folkhälsomyndighetens råd vid sidan av de beslut som fattas av respektive specialidrottsförbund gällande tävlingsverksamheten.

Det innebär att vi tills vidare inte inför några generella begränsningar för den egna träningsverksamheten. Naturligtvis äger varje träningsgrupp och individ rätt att fatta egna beslut om att avstå från fortsatt träning.

Vi uppmanar dock alla medlemmar att tänka på och följa allmänna råd kring smittspridning och föregå med gott exempel. Vid symptom på förkylning enligt Folkhälsomyndighetens allmänna råd så stannar man hemma från gruppträning.

Ny Streetdance grupp!
2019-03-01 15:12

Efter sportlovet (Måndag 11/3) startar vi upp en grupp i Streetdance för åk 3-5.
Max 20 platser, vid fler anmälda är det första 20 som får platserna och därefter hamnar man på reservlistan.

Anmälan plus mer info i länken: https://goo.gl/forms/B2fBQlgHr9eMIOH23

Flickor 07 Fotboll, 29/07 16:00