BYSKE FRITIDSFÖRENING
Välkommen till vår nya hemsida. På denna sida hittar du info om vår förening, våra lag och verksamheter.
I flikarna hittar du lagets egna sidor samt kontaktinfo till kansli och styrelse.

OBS, sidan är under uppbyggnad så info kan saknas eller vara felaktig. Saknas något eller hittar ni fel kontakta kansliet på kansli@byskeff.se

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE
2019-03-21 15:04
Kallelse till Årsmöte 28/4 kl 18.00, lokal: Föreningshuset Gullringen
Alla Välkomna!

Mvh  Byske Fritidsförening
Ny Streetdance grupp!
2019-03-01 15:12

Efter sportlovet (Måndag 11/3) startar vi upp en grupp i Streetdance för åk 3-5.
Max 20 platser, vid fler anmälda är det första 20 som får platserna och därefter hamnar man på reservlistan.

Anmälan plus mer info i länken: https://goo.gl/forms/B2fBQlgHr9eMIOH23

Klubbkväll med TeamSportia
2019-02-21 16:50
Klädprovning/klubbkväll med Teamsportia i Byske onsdag 27/2!
Kl 18.00-20.00 i bildsalen på skolan.

Kan ni inte komma då så är det inte hela världen då vi kommer ha klubbkvällar hela veckan efter det inne i stan på teamsportia. Mer info om detta kommer.
(OBS FLYTTAT TILL 23/2) Winter Classic 2019
2019-02-11 15:07
OBS- Winter Classic är flyttat till 23/2 pga plusgrader och dålig is. samma spelschema gäller.

Årets Winter Classic kommer avgöras 16/2 på rinken i Byske.
Detta innebär att isen är bokad från 08-16.
Men kom gärna och kolla in massa häftiga hockeymatcher och skill-competiton!
Hamburgare och fika kommer finnas till försäljning.
Info om Stadium
2018-10-03 15:11
Hej allihop, som ni alla vet så har våra beställningar hos Stadium varit en lång följetong i sommar.

Vi har haft ytterligare ett möte med dem om alla de problem som varit kring dessa beställningar. Bland annat har de inte klarat av att leverera i tid (av olika anledningar) samt brustit i sin service på andra sätt. Det har drabbat föreningen men framförallt er som enskilda medlemmar eftersom era beställningar inte levererats under aktuell säsong. I samförstånd med Stadium bestämde vi därför under detta möte att avsluta samarbetet med Stadium och bryta det nuvarande avtalet vi har med dem.

Det betyder för er medlemmar att alla personliga beställningar som både A-laget gjort samt de som blev lagda via ”Stadium-klubbkvällen" är strukna och kommer inte levereras. Varken föreningen eller ni som enskild medlem kommer att betala något för dessa kläder utan Stadium tar den ekonomiska smällen för det. I överenskommelsen under mötet bestämdes att när det gäller matchtröjorna kommer BFF att ha kvar dem samt kläderna som beställts till fotbollsledarna och BFF tar kostnaden för detta.

Vi kommer nu påbörja arbetet med att hitta en ny leverantör som förhoppningsvis ska kunna inte bara leverera i tid utan också ha ett bättre utbud för alla våra verksamheter.

Det har gått väldigt mycket tid och energi på att försöka lösa detta problem under sommaren och hösten men nu har vi äntligen landat i en lösning som vi tror är bäst för er som enskilda medlemmar och även för hela föreningen. Nu lägger vi problemen med Stadium bakom oss och blickar framåt.

// Styrelsen och kansliet
Flickor 07-08 Fotboll , 14/04 19:09