BYSKE FRITIDSFÖRENING
Välkommen till vår nya hemsida. På denna sida hittar du info om vår förening, våra lag och verksamheter.
I flikarna hittar du lagets egna sidor samt kontaktinfo till kansli och styrelse.

OBS, sidan är under uppbyggnad så info kan saknas eller vara felaktig. Saknas något eller hittar ni fel kontakta kansliet på kansli@byskeff.se

Info om Stadium
2018-10-03 15:11
Hej allihop, som ni alla vet så har våra beställningar hos Stadium varit en lång följetong i sommar.

Vi har haft ytterligare ett möte med dem om alla de problem som varit kring dessa beställningar. Bland annat har de inte klarat av att leverera i tid (av olika anledningar) samt brustit i sin service på andra sätt. Det har drabbat föreningen men framförallt er som enskilda medlemmar eftersom era beställningar inte levererats under aktuell säsong. I samförstånd med Stadium bestämde vi därför under detta möte att avsluta samarbetet med Stadium och bryta det nuvarande avtalet vi har med dem.

Det betyder för er medlemmar att alla personliga beställningar som både A-laget gjort samt de som blev lagda via ”Stadium-klubbkvällen" är strukna och kommer inte levereras. Varken föreningen eller ni som enskild medlem kommer att betala något för dessa kläder utan Stadium tar den ekonomiska smällen för det. I överenskommelsen under mötet bestämdes att när det gäller matchtröjorna kommer BFF att ha kvar dem samt kläderna som beställts till fotbollsledarna och BFF tar kostnaden för detta.

Vi kommer nu påbörja arbetet med att hitta en ny leverantör som förhoppningsvis ska kunna inte bara leverera i tid utan också ha ett bättre utbud för alla våra verksamheter.

Det har gått väldigt mycket tid och energi på att försöka lösa detta problem under sommaren och hösten men nu har vi äntligen landat i en lösning som vi tror är bäst för er som enskilda medlemmar och även för hela föreningen. Nu lägger vi problemen med Stadium bakom oss och blickar framåt.

// Styrelsen och kansliet
Försäljning
2018-08-09 16:46
Vi kommer inom kort påbörja en ny försäljning, den här gången plastpåsar, vi hoppas kunna komma ut med mer info inom kort men påsarna är beställda och vi kommer försöka köra igång så fort dem är här!
Om Stadium
2018-08-09 16:45
Kort info om Stadium: Som ni alla vet så har det varit väldigt struligt med Stadium, den info vi fått nu är att grejerna kommer komma till Stadium, när vet vi inte än. När de kommer så är det helt valfritt om man vill hämta ut sin beställning eller ej, OM man väljer att hämta den eller delar av den så får man 20% rabatt på sitt köp.

Om ni har ytterligare funderingar så kontakta kansliet.
Om stadium beställningen
2018-08-02 13:43
Hej medlemmar!
Stadium Team Sales har nyligen identifierat ett dataintrång i ett av deras leverantörssystem. Påverkan har varit stor och syftat till att skada deras verksamhet och kunder.
BFF är en av de drabbade kunderna. Därför är den beställning ni medlemmar gjort via BFF försenad. Något leveransdatum är inte klart än. Vi hoppas att det inte ska dröja allt för länge och att beställningarna stämmer när de kommer.
Styrelsen och kansliet gör vad vi kan för att det ska bli så bra som möjligt för er.
Hälsningar Styrelsen och kansliet
Sim A, 09/10 20:09