Flickor 07/08
Här kommer vi lägga upp information gällande vårt lag.
Vilja -Fotbollsutveckling
2019-10-08 12:55

Jag har fått information som handlar om Vilja- utveckling, för de som vill träna lite extra fotboll oktober-december ett samråd mellan Sunnanå SK och övriga föreningar i Skellefteå området.  Mer information och anmälan via länken (kopiera nedan länk:)

Nu har det blivit dags för en ny termin av Vilja - Utvecklingsgrupper och vi startar upp med ett"prova-på-träning". Första träningen blir tisdag den 15/10 kl. 16.45-18.00. Efter detta får tjejerna besluta ifall de vill fortsätta vara med i Vilja och först då betalas anmälningsavgiften. Sedan är det fotbollsträning en gång i veckan till V51.

Sista anmälningsdag till "prova-på-träningen" är torsdag 10 oktober 2019. Ingen kostnad för "prova på-träningarna". Om en vill fortsätta vara med i Vilja är anmälningsavgiften 495 kr.

//Eva

Info kring matcher
2019-05-22 08:50

Hej alla.

Nu ligger namnen på de som är kallade till match under respektive match i kalendern. Där står också vilka som ska baka, sälja fika och vara matchvärd.

Matchvärden hälsar bortalaget välkomna och ser till att publiken sköter sig :)

Vänligen meddela ev frånvaro så fort som möjligt. Kan ni inte baka, sälja fika eller vara matchvärd på den match ni blivit tilldelad, kolla då om ni kan byta med någon.

Prenumererar ni inte på kalendern så är det ett tips att göra det. Då får ni in kalendern i er egen ex på mobilen så att ni lätt kan se när det är match och information om matchen samt träningar.

// Eva

Träning ute
2019-04-14 19:09
På tisdag 16/4 börjar vi träna ute på skolans konstgräs. Samling 18:45, vi tränar till 20.
Kom ihåg kläder efter väder, benskydd och fylld vattenflaska.
Vi kommer träna tisdagar och torsdagar enligt tid ovan.