Innebandy F07/08
Välkommen till vår sida. Här kommer vi lägga ut info och annat som gäller vår förening och vårt lag..
Säsongen 2019/20 avslutas med anledning av Coronaviruset
2020-03-13 12:55

Följande information har Västerbottens innebandyförbund gått ut med idag med anledning av Coronaviruset. Vi följer deras rekommendationer och avslutar därmed säsongen nu (träningar och de sista matcherna)! Det innebär också att den kommande avslutningsaktiviteten läggs på is tillsvidare. Vi återkommer med mer information kring ev. avslutning./ Eva

Västerbottens innebandyförbund har idag fredag, beslutat att ställa in SAMTLIGA matcher i serier administrerade av Västerbottens Innebandyförbund för återstoden av säsongen 2019/20. Det gäller Ungdomsserierna på grön, blå och röd nivå.

Utvecklingsserierna, Sunday League, finalen i Herrar div. 3 samt sista omgången i Damer div. 1. Beslutet gäller även samtliga cuper som är planerade att genomföras under slutet av säsongen.

Förbundsserier inklusive JAS (Beslutas av Svenska Innebandyförbundet)

Föreningsverksamhet
De lag som avslutat seriespelet/säsongen rekommenderas upphöra med alla gemensamma aktiviteter och träningar tills vidare. Individuell träning rekommenderas istället.

Övrigt

Vi hoppas på ert fulla stöd i detta beslut - innebandyn är i detta sammanhang bara en ”lek". Samhället i stort och den enskilda individens hälsa är högsta prioritet.

Styrelsen/Kansliet

Västerbottens Innebandyförbund

Ny säsong
2019-10-02 11:29

På måndag 7 oktober  börjar vi med innebandyträningarna för säsongen 2019/2020.

Vi tränar 19-20 måndagar och onsdagar, samlas ombytta och klara 18:50.

Välkomna!!