Lagsida U9
Välkommen till lagsidan för U9. Här kommer nyheter och information att läggas ut löpande.

/ledarna
Äntligen is på hemmaplan!
2019-12-02 21:54
Bra fart på skridskorna idag, verkligen härligt med träning på hemmaplan! Vi passar på att träna även imorgon då det verkar ska komma varmgrader på onsdag. Vi tar vilodag på onsdag istället så ingen innebandy då.

Dessutom invigning av våra nya träningströjor ikväll vilket såklart förevigades med ett lagfoto. 🙌🏻

Ändrad träningstid i helgen pga match
2019-10-21 20:49
Pga matchbokning har vi bytt träningstid till lördag 12.45-14.45 i B-hallen. Vi delar plan med KAIF U9 som har en lång träningstid. Första timmen vanlig träning, sen mer friåkning och lite spel.

Istiden på söndag 12.15 är kvar, då kommer TKH att köra som vanligt. De som vill nyttja tiden till skridskoåkning och lättare träning kan komma då också.

Söndag 18.00 är det nedsläpp i Kopparhallen, samling 17.00.

Träningstid v 44 (lovet) blir 16.30 söndag 3 november.

Kalendern är uppdaterad med aktuella tider för både träningar och matcher. Kallelse skickas ut på mailen, håll utkik och svara i formuläret eller via sms om det strular. Alla som varit med på is kommer att kallas till match.

Förändring av träningstider
2019-10-16 10:56

Vi har arbetat stenhårt för att få bättre träningstider och för att slippa de långa resorna till Boliden. Vi är glada att meddela att vi har lyckats med detta!

Från och med vecka 43, dvs söndag 27 oktober, har vi en fast träningstid i Skellefteå. Vi kommer att träna 12.15 i B-hallen och den tiden delas med TKH. Vid särskilda arrangemang får vi dock acceptera att tiden kan flyttas men det är samma premisser för alla lag. Vi vet redan nu att vecka 44, novemberlovet, kommer att innebära en förändring men riktigt hur det blir vet vi inte i skrivande stund. Det kommer att meddelas direkt vi fått besked.

Den här veckans söndagsträning blir i Boliden, den gick inte att ändra.

Vi har också fått löfte om att få en träningstid för U9  i Skellefteå under veckorna men den blir inte fast utan fördelas eftersom. Där kan vi även dela tid med KAIF eller Lejon. Men det ser vi inte som ett problem. :) Vi har ännu inte fått besked om tid men så snart vi vet så skickas information ut.

Så framöver kommer det att bli två isträningar för U9 i veckan. Kalendern uppdateras med nya helgtiden samt löpande när det gäller veckotiderna.

/Ledarna

Härligt att vara igång!
2019-10-13 11:20
Bra jobbat av alla som deltog i morgonens träning! Flera av barnen kommenterade att det var skönt att äntligen få vara på is och åka skridskor. Vi håller med, äntligen är vi igång! Dagens träning hade fokus på att komma igång på isen med skridskoövningar för balans och koordination samt en del klubbteknik och skotträning. Avslutande matchspel var efterlängtat och uppskattat, det märktes! Vi längtar redan till nästa ispass 🙌🏻

Men innan dess så träffas vi i sporthallen på onsdag för ett innepass med olika övningar och innebandyspel.

Tack för idag, vi ses på onsdag! 💪🏻
/ledarna
Isträning från och med söndag
2019-10-11 08:27

På söndag startar vi dagen på bästa sätt, vi har träningstid i B-hallen, Skellefteå. Vi ska vara på is 08.00 så vi behöver vara där en stund innan så utrustning och skridskor är på plats.

Från och med den söndag den 20 oktober är vi i Malmhallen, Boliden. 20/10 är det 11.30-12.45 som gäller men sen har vi fått en fast träningstid. Det innebär att vi lättare kan planera träningar och samåkning.

Vi kommer att träna söndagar 13.30 i Boliden. Fler istider är efterfrågade samt förfrågan om fast tid i Skellefteå men inget klart ännu, information om det kommer så snart vi har något klart besked.

Kalendern är uppdaterad med de tider vi har.

/Ledarna