SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Byske Fritidsförening
Lagsida Byske FF Ishockey U12

Här hittar ni kalender, matchinfo mm. 

Isträningarna startar vecka 37
2022-09-08 12:49

Nu är det dags att gå igenom grejerna, vi går på is onsdag 14/9 kl. 18.15 i B-hallen. Nästa träning är lördag 17/9 kl. 11.15. 

 

Vi vet inte än om det är dessa tider som gäller varje vecka men vi hoppas på det. Information om det kommer så snart vi fått veta vad som gäller. 

 

Den som vill slipa skridskor kan komma till kansliet tisdag 13/9 mellan 18-20, Fredde och David finns på plats då. 

 

Då kör vi! :) 

Härligt vara igång!
2020-09-24 14:12
Äntligen är hockeysäsongen igång! 

Istider under första delen av säsongen är fördelade på en tid under veckan och en tid på helgen. Vi tränar tillsammans med de yngre spelarna från U9 då de inte är så många. 

Vi har önskat en fast tid i Skellefteå på helgen för att lättare kunna planera träningarna då vi då även delar plan med TKH. 

Nu när vi har tider i ishallen är det viktigt att vi får information om frånvaro eftersom det är krav på att ha minst 15 stycken på skridskor för att få behålla tiden. 

Alla träningstider läggs in i kalendern så fort vi har fått dem. 

/Ledarna
Äntligen is på hemmaplan!
2019-12-02 21:54
Bra fart på skridskorna idag, verkligen härligt med träning på hemmaplan! Vi passar på att träna även imorgon då det verkar ska komma varmgrader på onsdag. Vi tar vilodag på onsdag istället så ingen innebandy då. 

Dessutom invigning av våra nya träningströjor ikväll vilket såklart förevigades med ett lagfoto. 🙌🏻Ändrad träningstid i helgen pga match
2019-10-21 20:49
Pga matchbokning har vi bytt träningstid till lördag 12.45-14.45 i B-hallen. Vi delar plan med KAIF U9 som har en lång träningstid. Första timmen vanlig träning, sen mer friåkning och lite spel.

Istiden på söndag 12.15 är kvar, då kommer TKH att köra som vanligt. De som vill nyttja tiden till skridskoåkning och lättare träning kan komma då också. 

Söndag 18.00 är det nedsläpp i Kopparhallen, samling 17.00. 

Träningstid v 44 (lovet) blir 16.30 söndag 3 november. 

Kalendern är uppdaterad med aktuella tider för både träningar och matcher. Kallelse skickas ut på mailen, håll utkik och svara i formuläret eller via sms om det strular. Alla som varit med på is kommer att kallas till match. 
Förändring av träningstider
2019-10-16 10:56

Vi har arbetat stenhårt för att få bättre träningstider och för att slippa de långa resorna till Boliden. Vi är glada att meddela att vi har lyckats med detta!


Från och med vecka 43, dvs söndag 27 oktober, har vi en fast träningstid i Skellefteå. Vi kommer att träna 12.15 i B-hallen och den tiden delas med TKH. Vid särskilda arrangemang får vi dock acceptera att tiden kan flyttas men det är samma premisser för alla lag. Vi vet redan nu att vecka 44, novemberlovet, kommer att innebära en förändring men riktigt hur det blir vet vi inte i skrivande stund. Det kommer att meddelas direkt vi fått besked.


Den här veckans söndagsträning blir i Boliden, den gick inte att ändra.


Vi har också fått löfte om att få en träningstid för U9  i Skellefteå under veckorna men den blir inte fast utan fördelas eftersom. Där kan vi även dela tid med KAIF eller Lejon. Men det ser vi inte som ett problem. :) Vi har ännu inte fått besked om tid men så snart vi vet så skickas information ut.


Så framöver kommer det att bli två isträningar för U9 i veckan. Kalendern uppdateras med nya helgtiden samt löpande när det gäller veckotiderna.


/Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen