Välkommen till F 07

Här kommer vi lägga upp information gällande vårt lag.
Försäljning av fryspåsar
2020-07-29 16:00

Nu kör vi en till vända med försäljning av fryspåsar!

Föreningen har ca 500 förpackningar kvar att sälja från förra omgången

Vi har fördelat de kvarvarande förpackningarna per lag, antal påsar efter antal spelare i

laget.

Vi ska säja 3 förpackningar /person. Är det någon som vill sälja mer så ordnar vi det 😊

Påsarna kostar 65:- per förpackning.

Swisha betalningen 195 kr (för 3 förpackningar) till mig 0702117009 skriv spelarens namn så jag vet vilka som har betalat.

//Eva Björk

Påminnelse
2020-05-19 11:30
Vi ledare vill gärna att ni påminner era ungdomar om att det är viktigt att äta ordentligt före träning och match (och inte bara godis), att man bör sova en ordentlig natts sömn för att orka med träning och match.  Samt att de har kläder efter väder både på match och träning.

Vi vill även påminna om vikten av att meddela frånvaro både till träning och match.

Meddelas det inte så kan det resultera i att vi kommer med för lite tjejer till match och inte kan genomföra matchen med de som är där.
//Eva
Att läsa
2020-05-18 14:49
Under rubriken dokument finns det riktlinjer från Byske Fritidsförenings styrelse gällande Corona som de vill att alla vårdnadshavare ska läsa.
Så snälla läs och kommer ni inte åt det så kontakta någon av era ledare.
//Eva