Välkommen till F 08/07

Här kommer vi lägga upp information gällande vårt lag.
Tematräning för spelare födda 2007
2021-04-30 10:25

Västerbottens Fotbollförbund inbjuder flickor och pojkar födda 2007 till TEMATRÄNINGAR

Tematräningarna kommer att genomföras utifrån Folkhälsomyndighetens krav. Det innebär bl a att det är begränsat antal deltagare till respektive Tematräning, att övningarna är planerade och genomförs utifrån Folkhälsomyndighetens krav.

Ledare vid Tematräningarna är

Svenska Fotbollförbundets instruktör Fredrik Waara och/eller

Västerbotten Fotbollförbundets Spelarutbildare Torbjörn Nordström samt

Västerbotten FFs Distriktförbundskaptener.

Det är inga uttagningar till dessa Tematräningar utan alla som vill delta är välkomna.

Datum för Temakvällarna

Lördag 15/5

Flickor                Skellefteå

Skicka sms till mig 070-2117009 senast söndag 2/5 med namn på spelaren så ska jag be vår kanslist anmäla alla som vill vara med. // Eva

Kompensation klubbkläder
2020-10-06 16:38

Hej alla ni som beställt klubbkläder!

TeamSportia har som utlovat nu gett oss en kompensation för den försening som uppstod med våra klubbkläder. Ni som fått bekymmer orsakade av att klubbkläderna var sena och vill nyttja er kompensation, behöver besöka TeamSportias butik och uppvisa kvittot – så kompenseras ni med ett presentkort i butiken motsvarande 20% av beloppet ni betalat för kläderna. Om ni saknar kvittot så fungerar det också med ett utdrag från Sportklubben (din medlemssida om du är medlem hos Team Sportia) eller ett kontoutdrag från din bank som styrker din betalning.

Vi vill också be er som ännu inte hämtat ut era klubbkläder om att göra det. Då kan ni också plocka ut er kompensation direkt på plats.

Om du har frågor eller funderingar gällande detta, så kontakta Marina på kansliet (mail: kansli@byskeff.se eller telefon 0738-35 40 16)

Hälsningar /Byske FF’s styrelse

Försäljning av fryspåsar
2020-07-29 16:00

Nu kör vi en till vända med försäljning av fryspåsar!

Föreningen har ca 500 förpackningar kvar att sälja från förra omgången

Vi har fördelat de kvarvarande förpackningarna per lag, antal påsar efter antal spelare i

laget.

Vi ska säja 3 förpackningar /person. Är det någon som vill sälja mer så ordnar vi det 😊

Påsarna kostar 65:- per förpackning.

Swisha betalningen 195 kr (för 3 förpackningar) till mig 0702117009 skriv spelarens namn så jag vet vilka som har betalat.

//Eva Björk

Påminnelse
2020-05-19 11:30
Vi ledare vill gärna att ni påminner era ungdomar om att det är viktigt att äta ordentligt före träning och match (och inte bara godis), att man bör sova en ordentlig natts sömn för att orka med träning och match.  Samt att de har kläder efter väder både på match och träning.

Vi vill även påminna om vikten av att meddela frånvaro både till träning och match.

Meddelas det inte så kan det resultera i att vi kommer med för lite tjejer till match och inte kan genomföra matchen med de som är där.
//Eva
Att läsa
2020-05-18 14:49
Under rubriken dokument finns det riktlinjer från Byske Fritidsförenings styrelse gällande Corona som de vill att alla vårdnadshavare ska läsa.
Så snälla läs och kommer ni inte åt det så kontakta någon av era ledare.
//Eva