Pojkar -12
Vårsäsongen 2020 spelar vi i Div. 9 Norra gr. 2
Viktigt !!!
2020-05-27 13:08
Förtydligande från föreningen gällande riktlinjer i och med Coronaviruset

Byske FF följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Västerbottens Fotbollsförbund, för att minska smittspridningen av Coronaviruset. Folkhälsomyndighetens rekommendationer inleds med att det är viktigt för hälsan att röra på sig och fotbollsförbundet skriver att "Idrotten kanske aldrig har varit viktigare än nu".

I och med det och med förbudet mot folksamlingar med fler än 50 personer så uppmanas föräldrar och ledare i Byske FF att gemensamt ansvara för att:

• Hålla nere antalet åskådare på matcher och träningar till så litet antal som bara är möjligt. Rekommendationen är att spela helt utan publik. Sen är det förståeligt att det i vissa fall kan behövas att förälder/vårdnadshavare finns på plats som stöd till sitt barn.
• De föräldrar som skjutsar till bortamatcher förväntas hålla sig kring planen och inte besöka affärer eller liknande på besöksorten.
• Varje enskild individ som finns vid spelplanen uppmanas att följa rekommendationerna med att hålla avstånd till varandra, tvätta händer noggrant och såklart hålla sig hemma ifall man inte är helt frisk.

Vi uppmanar också till följsamhet till dessa rekommendationer:

• Ingen fikaförsäljning sker
• Undvik trängsel i bilar vid resor
• Minimera användandet av omklädningsrum genom att komma ombytta till matcher och sträva efter att hålla genomgångar utomhus
• Undvik handhälsning mellan spelare, lagkaptener och domare
• Dela inte vattenflaska med någon annan

På samma sätt som vi i Byske FF tar ansvar för att följa rekommendationerna ovan, så ska ni också vid matchinbjudan påminna gästande lag om gällande förhållningsregler.

OBS! Denna viktiga information förväntar vi oss att ni ledare/lagledare delar med er av till samtliga föräldrar och vårdnadshavare som har barn aktiva inom fotbollen i Byske FF. Informationen gäller tills vidare.

Nu ser vi fram emot seriestart och en rolig fotbollssäsong!

/Byske FF’s styrelse och kansli, 2020-05-17

Söndag 31/5
2020-05-27 09:39
Hemmamatch på söndag 31/5 kl. 10.00
Samling kl. 09.40
Glöm inte shorts, benskydd, strumpor,  vattenflaska och ett gott humör :)
Ev. frånvaro meddelas snarast till Frida 0705491011
Klubbkläder ( om man vill )
2020-05-23 13:41
I samband med träningen på tisdag 26/5 kan man få prova ut å beställa klubbkläder. Jag finns på plats från kl. 17.30 inne i ett av omklädningsrummen . OBS , förälder måste följa med ifall barnen skall beställa
/ Frida
Viktig info kring Corona / Covid -19
2020-05-18 11:38
Så här skriver Västerbottens Fotbollsförbund :
Ta ansvar kring matcherna

Västerbottens FF har haft samtal med Region Västerbotten Smittskyddsenheten och tillsammans kommit fram till att spel inom distriktet för barn- och ungdomar fortfarande går att genomföra.

Detta då lösningar på hur resorna inom länet kan genomföras så att minimal risk för smittspridning från en del av länet till att annan uppstår. Utöver det SvFF skriver i sina direktiv i länken nedan vill vi därför trycka på dessa punkter.

• Mindre trångt i bilar/minibussar
  • Inte stanna för att äta eller fika på servering under resan/spelorten, utan istället ta med sig matsäck
  • Ingen publik
  • De vuxna som följer med som funktionärer/chaufförer stannar kring planen och inte besöker affärer mm på spelorten.

Vi uppmanar å det kraftigaste därför föreningarna att följa de direktiv som finns och vi håller med Region Västerbotten när de skriver att:
"Naturligtvis vill vi att barn och ungdomar nu äntligen ska få röra på sig och spela boll, nu när det äntligen blivit barmark. Idrotten kanske aldrig har varit så viktig som nu."

Vi kommer fortlöpande att hålla kontakt med Region Västerbotten och alla måste dock vara införstådda med att läget kan skifta snabbt – nya beslut från myndigheter kan komma, situationen kan både förvärras och förbättras. Dessa rekommendationer och riktlinjer kan därför behöva uppdateras . Om så sker kommer VFF meddela alla berörda på snabbast möjliga vis.

Seriestart 24/5
2020-05-18 11:36
Nu är det dags för första matchen denna säsong
Medle har bjudit in oss till match söndag 24/5 kl. 17.30
Samling på Moravallen för de som vill samåka kl. 16.30
De som vill köra själva ska vara senast kl. 17.10 i Medle

Matchtröjor kommer att delas ut på plats.
Glöm inte : Shorts/byxor , fotbollsskor, benskydd å vattenflaska
Kan man inte vara med på matchen så vill jag att man hör av sig så fort som möjligt
/ Frida, 070-549 10 11