SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Byske Fritidsförening

Bli medlem i Byske Fritidsförening
BLI MEDLEM
Pojkar -12/13

Här kommer information gällande Byske Fritidsförenings Pojkar -12 finnas

Vårsäsongen 2020 spelar vi i Div. 9 Norra gr. 2
!!! Försäljning !!!
2021-05-12 19:57

Nu genomför vi vårens försäljning i Byske FF!

Vi genomför vanligtvis en försäljning på våren och en på hösten. Dessa försäljningar är en viktig inkomstkälla för vår förening, och vinsten bidrar bl.a. till att vi kan hålla medlemsavgifter och deltagaravgifter låga. Vi hoppas att ni alla gör ert bästa för att sälja till personer i er omgivning!

Denna gång säljer vi produkter från Newbody och Spicy dream. Vi har goda erfarenheter från dem tidigare, vad gäller säljbarhet, kvalitet och leverans! Det är valfritt att sälja från ena eller båda produktsortimenten.

Gör såhär för att börja sälja:

1: Registrera dig som säljare i vår grupp: Kicka på länken/ länkarna Newbody: https://www.newbody.se/reg/TDEUSDW
SpicyDream: https://www.spicydream.se/reg/TDEUSFS

och registrera dig som säljare. Då får du en egen säljsida med en egen länk som du kan sprida till din omgivning (Tips, dela den i dina sociala medier eller messa den till vänner och bekanta, när de handlar via länken så registreras deras köp direkt på din personliga beställningssida. Du kan också skriva ut en personlig QR-kod att lägga fram t.ex. i ett personalrum).

2: Hämta katalog om du vill ha: Om du vill ha en katalog så finns de att hämta på kansliet fro.m. måndag 10/5, be din fotbollstränare om hjälp.

3: Samla in beställningar: Antingen kan du knappa in beställningen på din egen säljsida åt kunden, eller så gör kunden det själv genom att handla via din säljlänk.

3: Gör klart dina beställningar senast måndag 31/5: Det är sista dagen för försäljningen, och då behöver alla dina beställningar finnas på din säljsida. Marina skickar in hela föreningens försäljning kort därefter.

4: Leverans och betalning: Du meddelas när produkterna finns att hämta (i början av juni) och får då också information om hur du betalar. Du delar ut de produkter du sålt till köparna, och de betalar dig. Du betalar sedan in kostnaden för hela din försäljning till föreningen enligt de anvisningar du får i samband med leveransen.

Frågor? Kontakta Marina på kansliet: kansli@byskeff.se eller 0738-35 40 16

Viktigt !!!
2020-05-27 13:08
Förtydligande från föreningen gällande riktlinjer i och med Coronaviruset

 

Byske FF följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Västerbottens Fotbollsförbund, för att minska smittspridningen av Coronaviruset. Folkhälsomyndighetens rekommendationer inleds med att det är viktigt för hälsan att röra på sig och fotbollsförbundet skriver att "Idrotten kanske aldrig har varit viktigare än nu". 

 

I och med det och med förbudet mot folksamlingar med fler än 50 personer så uppmanas föräldrar och ledare i Byske FF att gemensamt ansvara för att:

 

• Hålla nere antalet åskådare på matcher och träningar till så litet antal som bara är möjligt. Rekommendationen är att spela helt utan publik. Sen är det förståeligt att det i vissa fall kan behövas att förälder/vårdnadshavare finns på plats som stöd till sitt barn. 
• De föräldrar som skjutsar till bortamatcher förväntas hålla sig kring planen och inte besöka affärer eller liknande på besöksorten. 
• Varje enskild individ som finns vid spelplanen uppmanas att följa rekommendationerna med att hålla avstånd till varandra, tvätta händer noggrant och såklart hålla sig hemma ifall man inte är helt frisk. 

 

Vi uppmanar också till följsamhet till dessa rekommendationer:

 

• Ingen fikaförsäljning sker
• Undvik trängsel i bilar vid resor
• Minimera användandet av omklädningsrum genom att komma ombytta till matcher och sträva efter att hålla genomgångar utomhus
• Undvik handhälsning mellan spelare, lagkaptener och domare
• Dela inte vattenflaska med någon annan

 

På samma sätt som vi i Byske FF tar ansvar för att följa rekommendationerna ovan, så ska ni också vid matchinbjudan påminna gästande lag om gällande förhållningsregler.

 

OBS! Denna viktiga information förväntar vi oss att ni ledare/lagledare delar med er av till samtliga föräldrar och vårdnadshavare som har barn aktiva inom fotbollen i Byske FF. Informationen gäller tills vidare.

 

Nu ser vi fram emot seriestart och en rolig fotbollssäsong!

 

/Byske FF’s styrelse och kansli, 2020-05-17

Söndag 31/5
2020-05-27 09:39
Hemmamatch på söndag 31/5 kl. 10.00
Samling kl. 09.40
Glöm inte shorts, benskydd, strumpor,  vattenflaska och ett gott humör :) 
Ev. frånvaro meddelas snarast till Frida 0705491011
Klubbkläder ( om man vill )
2020-05-23 13:41
I samband med träningen på tisdag 26/5 kan man få prova ut å beställa klubbkläder. Jag finns på plats från kl. 17.30 inne i ett av omklädningsrummen . OBS , förälder måste följa med ifall barnen skall beställa 
/ Frida 
Viktig info kring Corona / Covid -19
2020-05-18 11:38
Så här skriver Västerbottens Fotbollsförbund : 
Ta ansvar kring matcherna

Västerbottens FF har haft samtal med Region Västerbotten Smittskyddsenheten och tillsammans kommit fram till att spel inom distriktet för barn- och ungdomar fortfarande går att genomföra.

Detta då lösningar på hur resorna inom länet kan genomföras så att minimal risk för smittspridning från en del av länet till att annan uppstår. Utöver det SvFF skriver i sina direktiv i länken nedan vill vi därför trycka på dessa punkter.

  • Mindre trångt i bilar/minibussar
  • Inte stanna för att äta eller fika på servering under resan/spelorten, utan istället ta med sig matsäck
  • Ingen publik
  • De vuxna som följer med som funktionärer/chaufförer stannar kring planen och inte besöker affärer mm på spelorten.

Vi uppmanar å det kraftigaste därför föreningarna att följa de direktiv som finns och vi håller med Region Västerbotten när de skriver att:
"Naturligtvis vill vi att barn och ungdomar nu äntligen ska få röra på sig och spela boll, nu när det äntligen blivit barmark. Idrotten kanske aldrig har varit så viktig som nu."

Vi kommer fortlöpande att hålla kontakt med Region Västerbotten och alla måste dock vara införstådda med att läget kan skifta snabbt – nya beslut från myndigheter kan komma, situationen kan både förvärras och förbättras. Dessa rekommendationer och riktlinjer kan därför behöva uppdateras . Om så sker kommer VFF meddela alla berörda på snabbast möjliga vis.

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen